1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aardbeienbonbons

Aardbeienbonbons

Aardbeienbonbons product foto
  • Ingredienten:

  • 100 g witte chocolade, fijngehakt
  • 100 g melkchocolade, fijngehakt
  • 100 g pure chocolade, fijngehakt
  • 12 grote rijpe aardbeien, schoongeveegd
  • grofgemalen verse peper
  • bakpapier
Bereiden
Laat de chocoladesoorten in aparte kommetjes au bain-marie al roerende smelten tot de meeste klontjes verdwenen zijn. Neem ze van de warmtebron en roer tot de chocolade helemaal glad is. Neem de aardbeien bij het kroontje of prik ze aan een vork. Doop ze eerst met het puntje in de peper en dan in de chocolade. Maak zo vier aardbeien in witte, melk- of pure chocolade en leg ze direct op een stuk bakpapier om op te stijven. Serveer bij de koffie of met een bolletje ijs.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 5 g
  • koolhydraten
  • 43 g
  • vet
  • 25 g
  • Kcal
  • 420
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie