1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Abrikozen-notensaucijsjes

Abrikozen-notensaucijsjes

Abrikozen-notensaucijsjes product foto
  • Ingredienten:

  • 500 gram rundergehakt
  • 1 ei geklutst
  • 2 sneetje witbrood zonder korst
  • 10 gedroogde abrikozen fijngesneden
  • 2 eetlepel gepelde pistaschenoten gehakt
  • 1 mespuntje cayennepeper
  • 4 eetlepel olijfolie of arachideolie
Bereiden
Meng het gehakt met het ei, broodkruim, de abrikozen, pistachenoten, cayennepeper en zout. Vorm er met vochtige handen lange worstjes van. Laat minimaal 30 minuten opstijven in de koelkast. Verhit de olie en bak de saucijsjes in circa 12 minuten goudbruin en gaar. Rol ze af en toe even om. Lekker met (gebakken) rijst en oosterse roerbakgroenten.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 29 g
  • koolhydraten
  • 8 g
  • vet
  • 41 g
  • Kcal
  • 630
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie