1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Amandelijslolly´s met chocoladesaus

Amandelijslolly´s met chocoladesaus

Amandelijslolly´s met chocoladesaus product foto
  • Ingredienten:

  • 50 g geschaafde amandelen
  • 1 l roomijs
  • 1 flesje dessertsaus chocolade
  • ijsstokjes, theelepels of ijslepels
  • bakpapier of aluminiumfolie
Bereiden
Rooster de amandelen in een droge hete koekenpan goudbruin. Strooi ze in een diep bord. Schep grote bollen van het ijs. Steek in elke bol een ijsstokje, theelepel of ijslepel en wentel het ijs door de amandelen zodat de bollen rondom bedekt zijn. Zet ze op een bord dat bekleed is met bakpapier of aluminiumfolie en zet dit 15 minuten in de diepvries (kan ook een dag van tevoren). Giet een dun laagje chocoladesaus op een koud bord en zet de lolly erop.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 40 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 350
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie