1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Amuse van haring en radijs

Amuse van haring en radijs

Amuse van haring en radijs product foto
  • Ingredienten:

  • 2 zoute haringen, in smalle reepjes
  • 6 radijsjes, in flinterdunne reepjes
  • 1 lente-/bosuitje, in lange reepjes
  • 125 ml (demi)crème fraîche (Melkan)
  • 2 theel. geraspte mierikswortel
Bereiden
Maak stapeltjes van de haring, de radijsjes en de bosui. Meng de crème fraîche met de mierikswortel en verdeel deze crème over de stapeltjes. Garneer eventueel met groene kruiden.
Variatie
Vervang mierikswortel door geraspte rettich of radijs en leg reepjes augurk op de haring.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
6
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 8 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 8 g
  • Kcal
  • 120
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie