Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Amuse van haring en radijs

Amuse van haring en radijs

Amuse van haring en radijs product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
6

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 zoute haringen, in smalle reepjes
  • 6 radijsjes, in flinterdunne reepjes
  • 1 lente-/bosuitje, in lange reepjes
  • 125 ml (demi)crème fraîche (Melkan)
  • 2 theel. geraspte mierikswortel
Bereiden
Maak stapeltjes van de haring, de radijsjes en de bosui. Meng de crème fraîche met de mierikswortel en verdeel deze crème over de stapeltjes. Garneer eventueel met groene kruiden.
Variatie
Vervang mierikswortel door geraspte rettich of radijs en leg reepjes augurk op de haring.

Voedingswaarde

eiwit
8 g
koolhydraten
3 g
vet
8 g
Kcal
120