1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Amuse van witte asperge met gerookte forel

Amuse van witte asperge met gerookte forel

Amuse van witte asperge met gerookte forel product foto
Bereiden
Snijd per persoon een kort gekookte witte asperge in dunne reepjes van ca. 3 centimeter lang. Snijd 100 gram gerookte forel in even grote reepjes. Klop een eetlepel zure room met een theelepel mierikswortel los. Vermeng dit met de asperge- en forelreepjes. Breng op smaak met zout en versgemalen peper. Schep op amuselepels of in kleine glaasjes en garneer royaal met tuinkers en veldsla. 
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 6 g
  • koolhydraten
  • 1 g
  • vet
  • 2 g
  • Kcal
  • 45
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie