Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Amuseglaasjes met zalmtartaar

Amuseglaasjes met zalmtartaar

Amuseglaasjes met zalmtartaar product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Hak 200 gram verse (wilde) zalm in zeer kleine stukjes en breng dit op smaak met zeezout, versgemalen peper, versgehakte dille, citroenrasp en -sap en een paar druppels extra vergine olijfolie. Schep dit in kleine amuseglaasjes en zet deze een paar uur afgedekt in de koelkast om op smaak te komen. Klop wat zure room los met wat fijngehakte dille, zout en peper en giet vlak voor het serveren op elk glaasje een lepeltje zure room. Serveer met een klein lepeltje.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
0 g
vet
11 g
Kcal
140