1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Appel-mangopunch

Appel-mangopunch

Appel-mangopunch product foto
  • Ingredienten:

  • 1 l appelsap
  • 1 kaneelstokje
  • mespunt gemalen nootmuskaat
  • 4 eetl. honing
  • 500 ml mango-sinaasappeldrank
  • 1 sinaasappel, in 6 plakken
  • 6 theeglazen
Bereiden
Breng het appelsap met het kaneelstokje tegen de kook aan en laat dit 10 minuten trekken. Roer daarna nootmuskaat, honing en de mango-sinaasappeldrank erdoor en verwarm zonder te koken. Serveer de warme drank in de theeglazen met een schijfje sinaasappel op de rand.
Variatie
Wees slim als u van plan bent deze drankjes te serveren en let goed op wat er rond kerst en de week ervoor in de aanbieding is. Of maak eventueel gebruik van producten uit uw kerstpakket. Want u kunt gemakkelijk andere ingrediënten kiezen. De perzik-amandelcooler kunt u bijvoorbeeld ook maken met abrikozen uit blik. En de bosvruchtencocktail van alleen frambozen of alleen bramen uit de diepvries. Voor de punch kunt u een andere dubbeldrank kiezen.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
6
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 33 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 135
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie