Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Appelcompote-crumble

Appelcompote-crumble

Appelcompote-crumble product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Ontbijtgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 kleine pot appel-abrikozencompote
  • 50 g frambozen of aardbeien, in stukjes
  • 8 digestive biscuits
  • 1 eetl. zachte boter
  • 1 theel. suiker4 kleine ovenschaaltjes
Bereiden
Verwarm de oven voor op 220°C. Vermeng de compote met de rode vruchten en verdeel dit over de vier schaaltjes. Verkruimel de biscuits en meng de boter erdoor. Verdeel de boterkruimels over de fruitcompote en bestrooi met klein beetje suiker. Bak de crumble hoog in de oven in circa 10 minuten bruin en knapperig. Laat afkoelen tot lauwwarm.
Variatie
Ook lekker met speculaas of kandijkoekjes.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
31 g
vet
8 g
Kcal
200