1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Appelcompote, iedere keer anders

Appelcompote, iedere keer anders

Appelcompote, iedere keer anders product foto
  • Ingredienten:

  • 1 kilogram friszure appels geschild, in stukken
  • 100 milliliter water
  • 2 eetlepel citroensap
  • 50 gram rozijnen
  • 1 eetlepel kaneelpoeder
  • 75 gram suiker
Bereiden
Kook 1 kilo geschilde, in stukken gesneden friszure appels (bv. goudrenetten) met 100 ml water, 2 eetlepels citroensap, 50 gram rozijnen en 1 eetlepel kaneelpoeder zachtjes 15 minuten. Schep af en toe om en voeg 75 gram suiker toe als de appelmoes iets is afgekoeld.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 61 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 265
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie