1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aspergesalade met rosbief en brie

Aspergesalade met rosbief en brie

Aspergesalade met rosbief en brie product foto
  • Ingredienten:

  • 500 g witte asperges
  • 75 g gemengde bladsla
  • 2 eetl. olijfolie
  • 1 eetl. citroensap
  • (zee)zout
  • versgemalen peper
  • 200 g rosbief, in plakken (vleeswaren)
  • 200 g brie, in plakken
  • 125 ml zure room (Melkan)
  • 2 theel. geraspte mierikswortel (potje)
Bereiden
Schil de asperges en snijd een stukje van de onderkant af. Kook ze 3 minuten zodat ze nog knapperig zijn. Giet ze af en spoel er koud water over. Meng de sla met olijfolie, citroensap en zout en peper. Verdeel de sla over de borden. Schik daarop de asperges, rosbief en brie. Meng zure room met mierikswortel en serveer dit er apart bij.
Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 23 g
  • koolhydraten
  • 5 g
  • vet
  • 29 g
  • Kcal
  • 375
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie