1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aubergine-paprikadip

Aubergine-paprikadip

Aubergine-paprikadip product foto
Bereiden
Rooster 1 kleine aubergine 30 minuten in de oven op 200°C of 15 minuten onder een hete grill. Draai af en toe om. Laat de aubergine iets afkoelen in een plastic zak. Verwijder de schil en pureer het vruchtvlees met 1/2 pot geroosterde paprika en 2 teentjes knoflook. Meng er 1/2 kleingesneden rode peper zonder zaadjes, 4 eetlepels olijfolie en 1-2 eetlepels citroensap door. Lekker bij de tartaarvinkjes met serranoham en de maïskoekjes met prei en kaas.
Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 1 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 15 g
  • Kcal
  • 165
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie