Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Aubergine-paprikadip

Aubergine-paprikadip

Aubergine-paprikadip product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Rooster 1 kleine aubergine 30 minuten in de oven op 200°C of 15 minuten onder een hete grill. Draai af en toe om. Laat de aubergine iets afkoelen in een plastic zak. Verwijder de schil en pureer het vruchtvlees met 1/2 pot geroosterde paprika en 2 teentjes knoflook. Meng er 1/2 kleingesneden rode peper zonder zaadjes, 4 eetlepels olijfolie en 1-2 eetlepels citroensap door. Lekker bij de tartaarvinkjes met serranoham en de maïskoekjes met prei en kaas.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
4 g
vet
15 g
Kcal
165