1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Avocado-yoghurtdip

Avocado-yoghurtdip

Avocado-yoghurtdip product foto
  • Ingredienten:

  • 2 rijpe avocado’s
  • 2 eetl. dikke (Griekse) yoghurt
  • 2 teentjes knoflook, gepeld
  • 2 eetl. peterselie
  • zout en versgemalen peper
  • mespunt paprikapoeder
  • mespunt gemalen komijn
Bereiden
Lepel de avocado’s uit en doe het vruchtvlees samen met met de yoghurt, knoflook en peterselie in een kom. Maal met de staafmixer tot een luchtige crème en breng deze naar eigen inzicht op smaak met de overige ingrediënten. Lekker met brood of chips.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 2 g
  • vet
  • 18 g
  • Kcal
  • 185
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie