Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Babi ketjap

Babi ketjap

Babi ketjap product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 eetl. wokolie
  • 500 g hamlappen, in repen of blokjes
  • boemboe voor babi ketjap
  • 250 ml water
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in reepjes
  • ketjap manis
  • sambal oelek
  • 2 lenteuitjes/bosuitjes, in ringetjes
Bereiden
Verhit de wokolie en bak hierin het vlees rondom lichtbruin. Voeg de boemboe en het water bij het vlees, breng aan de kook en stoof zachtjes 15 minuten. Schep de laatste 5 minuten de paprikareepjes erdoor. Maak het gerecht verder op smaak met ketjap manis en sambal oelek. Serveer de babi ketjap bestrooid met bosui.

Voedingswaarde

eiwit
31 g
koolhydraten
6 g
vet
17 g
Kcal
305