1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Babi ketjap

Babi ketjap

Babi ketjap product foto
  • Ingredienten:

  • 3 eetl. wokolie
  • 500 g hamlappen, in repen of blokjes
  • boemboe voor babi ketjap
  • 250 ml water
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in reepjes
  • ketjap manis
  • sambal oelek
  • 2 lenteuitjes/bosuitjes, in ringetjes
Bereiden
Verhit de wokolie en bak hierin het vlees rondom lichtbruin. Voeg de boemboe en het water bij het vlees, breng aan de kook en stoof zachtjes 15 minuten. Schep de laatste 5 minuten de paprikareepjes erdoor. Maak het gerecht verder op smaak met ketjap manis en sambal oelek. Serveer de babi ketjap bestrooid met bosui.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 31 g
  • koolhydraten
  • 6 g
  • vet
  • 17 g
  • Kcal
  • 305
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie