Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bananenbroodje

Bananenbroodje

Bananenbroodje product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 bananen
  • 2 zakje vanillesuiker
  • 1 theelepel kaneelpoeder
  • 4 plakje bladerdeeg ontdooien
  • 1 eetlepel honing
  • 1 eetlepel melk
  • 1 flesje chocolade- of karamelsaus
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel de bananen en halveer ze in de breedte. Meng vanillesuiker en kaneel op een bord en rol de bananen erdoor. Leg ze op het bladerdeeg en vouw dit eromheen. Meng de honing met de melk en bestrijk hiermee het deeg. Leg de broodjes op de bakplaat en bak ze in circa 20 minuten goudbruin in het midden van de oven. Serveer ze warm of koud met de chocolade- of karamelsaus.

Voedingswaarde

eiwit
4 g
koolhydraten
68 g
vet
9 g
Kcal
375