Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Biefstuk gegratineerd met geitenkaas

Biefstuk gegratineerd met geitenkaas

Biefstuk gegratineerd met geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 biefstukken (ca. 125 g per stuk)
  • 2 eetlepel vloeibaar bakproduct of boter
  • 200 milliliter rode wijn
  • 250 milliliter vleesboulion
  • 4 biefstukken (ca. 125 g per stuk)
  • 2 eetlepel vloeibaar bakproduct of boter
  • 200 milliliter rode wijn
  • 250 milliliter vleesboulion
  • 3 eetlepel kruidenroomkaas
  • 4 plakken zachte geitenkaas (in totaal ca. 150 g)
  • aluminiumfolie
Bereiden
Bestrooi de biefstukken met zout en peper. Bak ze in het bakproduct in circa 2 minuten per kant bruin. Neem de biefstukken uit de pan en laat ze rusten onder aluminiumfolie. Verwarm de ovengrill. Giet de rode wijn en vleesbouillon in de pan en laat tot 2/3 inkoken. Klop de kruidenroomkaas erdoor. Leg op elke biefstuk een plak geitenkaas en gratineer de kaas licht onder de grill. Serveer de biefstuk met de rodewijnsaus. Lekker met geroerbakte spinazie en gekookte krieltjes.

Voedingswaarde

eiwit
36 g
koolhydraten
3 g
vet
15 g
Kcal
330