In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Biefstuk in honingmarinade met kruidenrösti

Biefstuk in honingmarinade met kruidenrösti

Biefstuk in honingmarinade met kruidenrösti product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 350 g biefstuk
  • 1 eetl. arachideolie of vloeibaar bakproduct
  • voor de marinade:
  • 1 eetl. honing
  • 1 eetl. citroensap
  • 2 eetl. wokolie of arachideolie
  • 1 eetl. ketjap manis
  • enkele druppels tabasco
  • voor de kruidenrösti:
  • 500 g kruimig kokende aardappels, geschild en geraspt
  • 1 eidooier
  • 1 eetl. gehakte groene kruiden zoals peterselie, bieslook en kervel
  • zout
  • versgemalen peper
  • 3 eetl. arachideolie of vloeibaar braadproduct
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 100°C. Snijdde biefstuk in dunne plakken en slaof druk ze iets platter. Meng de ingrediëntenvoor de marinade en bestrijkhet vlees ermee. Meng de ingrediëntenvoor de rösti behalve de olie envorm er 4 platte koeken van.
Bereiden
Verhit de olie voor de rösti en bakde röstikoeken goudbruin en gaar in3-4 minuten per kant. Houd ze warmin de oven. Verhit voor de biefstukde olie en bak de biefstukjes maximaal1 minuut per kant. Leg de rösti op2 warme borden. Leg het vlees eropof ernaast en druppel de rest van demarinade erover.

Voedingswaarde

eiwit
49 g
koolhydraten
58 g
vet
50 g
Kcal
870