Biefstuk met blauwe kaas - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Biefstuk met blauwe kaas

Biefstuk met blauwe kaas

Biefstuk met blauwe kaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 haasbiefstukken
  • 1 eetlepel rode port
  • 2 eetlepel olijfolie
  • 100 gram blauwe kaas als oude gorgonzola of stilton
Bereiden
Neem de biefstukken een kwartier van tevoren uit de koelkast. Klop de port en olie door elkaar en bestrijk hier de biefstukken mee. Bestrooi met zout en versgemalen peper. Rooster ze om en om 2 minuten per kant mooi bruin. Leg op elke biefstuk een stukje kaas en laat dit nog een minuut meewarmen. Lekker met geroosterde courgette.

Voedingswaarde

eiwit
35 g
koolhydraten
315 g
vet
19 g
Kcal
0