1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Biefstuk Stroganoff

Biefstuk Stroganoff

Biefstuk Stroganoff product foto
  • Ingredienten:

  • 2 biefstukken van ca. 150 g
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. arachideolie of zonnebloem olie
  • 2 sjalotjes of 1 kleine ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 eetl. tomatenpuree
  • 100 g champignons, in plakjes
  • 1 theel. mosterd
  • 2 augurken, gesnipperd
  • 1 eetl. kappertjes
  • 200 ml kookroom
  • 25 g boter
Bereiden
Bestrooi de biefstukken met peper.Verhit 1 eetlepel olie en fruit hierin desjalotjes en knoflook. Voeg tomatenpureetoe en bak deze 1 minuut mee.Schep de champignons erbij en bak zeeven mee. Meng de mosterd, augurken,kappertjes en kookroom erdooren kook zachtjes 3 minuten. Verhit ineen andere pan de rest van de oliemet de boter en bak de biefstukken2 minuten per kant. Bestrooi ze metzout. Serveer het vlees op warmeborden met de saus ernaast.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 39 g
  • koolhydraten
  • 9 g
  • vet
  • 48 g
  • Kcal
  • 625
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie