1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietenburger met geitenkaas

Bietenburger met geitenkaas

Bietenburger met geitenkaas product foto
  • Ingredienten:

  • 3 rauwe bieten, geraspt
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 4 eieren
  • 150 gram havermout
  • 200 gram zachte geitenkaas
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 8 dikke plakken brood
  • 200 gram rucola
  • 1 tomaat, in plakjes
Bereiden
Meng de bieten met de ui, knoflook, eieren en havermout. Voeg 2/3 van de geitenkaas toe en breng op smaak met zout en peper. Vorm er met vochtige handen 4 burgers van en leg ze circa 15 minuten in de diepvries. Verhit de olie en bak hierin de burgers op middelhoge stand in circa 20 minuten goudbruin. Serveer de plakken brood met de rucola, bietenburgers, overige geitenkaas en tomaat. Bestrooi met peper.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 55 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 30 g
  • koolhydraten
  • 67 g
  • vet
  • 28 g
  • Kcal
  • 656
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie