In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietencarpaccio met rucola en rolmops

Bietencarpaccio met rucola en rolmops

Bietencarpaccio met rucola en rolmops product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 gekookte bieten, geschild en in dunne plakken
  • 2 bosuitjes, in fijne ringetjes
  • 1 eetl. balsamicoazijn
  • 2 eetl. extra vergine olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper
  • 3 rolmops haringen, in kleine stukjes
  • 25 g rucola, gewassen
Bereiden
Leg de plakken biet op een grote platte schaal of eenpersoons borden en bestrooi ze met de bosui. Klop de balsamico los met de olijfolie, zout en peper en besprenkel hier de bieten mee. Verdeel de stukjes haring en rucola over de bieten en serveer direct.
Variatie
In plaats van met haring is dit gerecht ook lekker met feta of geitenkaas.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
6 g
vet
16 g
Kcal
245