Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietencarpaccio met tomaat en mieriks­wortelcrème

Bietencarpaccio met tomaat en mieriks­wortelcrème

Bietencarpaccio met tomaat en mieriks­wortelcrème product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 2 gekookte bieten
  • 1 eetl. citroensap
  • 125 ml demi crème fraîche (Melkan)
  • 1 eetl. geraspte mierikswortel (potje)
  • zout
  • versgemalen peper
  • 10 gedroogde tomaten op olie, in reepjes
  • 2 eetl. kappertjes
Voorbereiden
Pel de bieten en schaaf ze in dunne plakken. Leg ze dakpansgewijs op 2 borden. Sprenkel er citroensap over. Meng de crème fraîche met mierikswortel en zout en peper.
Bereiden
Verdeel de tomaten en kappertjes over de bietjes en schep er een toef mierikswortelcrème op.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
23 g
vet
19 g
Kcal
205