1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietensalade met kappertjesdressing

Bietensalade met kappertjesdressing

Bietensalade met kappertjesdressing product foto
  • Ingredienten:

  • 200 g gekookte bieten ontveld
  • 200 g gerookte forelfilet in dunne reepjes
  • 4 theel. zure room (Melkan)
  • voor de dressing:
  • 2 eetl. kappertjes
  • 2 takjes dille, fijngehakt en wat extra voor garnering
  • 1 theel. mosterd
  • 2 eetl. extra vergine olijfolie
  • 1 eetl. balsamicoazijn
Bereiden
Snijd de bieten in heel dunne plakken en verdeel ze over 4 borden. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en besprenkel hier de bietenplakjes mee. Verdeel de reepjes forel erover. Garneer elk bord met wat mooie plukken dille en een theelepel zure room.
Variatie
Lekker met geroosterd brood.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 10 g
  • koolhydraten
  • 3 g
  • vet
  • 11 g
  • Kcal
  • 150
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie