In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietensalade met kappertjesdressing

Bietensalade met kappertjesdressing

Bietensalade met kappertjesdressing product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 200 g gekookte bieten ontveld
  • 200 g gerookte forelfilet in dunne reepjes
  • 4 theel. zure room (Melkan)
  • voor de dressing:
  • 2 eetl. kappertjes
  • 2 takjes dille, fijngehakt en wat extra voor garnering
  • 1 theel. mosterd
  • 2 eetl. extra vergine olijfolie
  • 1 eetl. balsamicoazijn
Bereiden
Snijd de bieten in heel dunne plakken en verdeel ze over 4 borden. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en besprenkel hier de bietenplakjes mee. Verdeel de reepjes forel erover. Garneer elk bord met wat mooie plukken dille en een theelepel zure room.
Variatie
Lekker met geroosterd brood.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
3 g
vet
11 g
Kcal
150