Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietentapenade

Bietentapenade

Bietentapenade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Snijd een grote geschilde en gekookte biet in stukken en maal de stukken samen met 2 eetlepels kappertjes, 4 zoetzure augurkjes, 4 ansjovisfilets uit een blikje en een paar eetlepels extra vergine olijfolie in de keukenmachine tot een grove tapenade. Breng op smaak met wat balsamicoazijn, zout en versgemalen peper. Serveer de tapenade met warm focacciabrood of toast.12 hapjes/4 personen

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
11 g
vet
1 g
Kcal
60