In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietjessalade met vis

Bietjessalade met vis

Bietjessalade met vis product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 500 g vastkokende aardappelen,in plakjes
  • zout
  • versgemalen peper
  • 400 g gekookte bieten, geschild en in dunne plakjes
  • 1 ui, in dunne ringen
  • 4-6 zoetzure augurkjes, in plakjes
  • 1 citroen (sap)
  • 1 theel. citroenrasp
  • 3 eetl. boter of vloeibaar bakproduct
  • 400 g witte visfilet, ontdooid
  • 2 eetl. olie
Bereiden
Kook de aardappelplakjes in water met zout in circa 5 minuten beetgaar. Giet af en laat ze uitlekken. Vermeng de bietenplakjes met de ui en augurk en breng op smaak met zout, peper, citroenrasp en een beetje van het citroensap. Verwarm de rest van het citroensap met de boter. Bestrooi de visfilets met zout en peper en leg ze in de citroenboter. Laat de vis in circa 10 minuten gaar stoven. Verwarm ondertussen de olie in een koekenpan en bak de aardappelplakjes om en om bruin. Bestrooi met zout en serveer met de vis en bietensalade.

Voedingswaarde

eiwit
22 g
koolhydraten
31 g
vet
18 g
Kcal
380