In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietjesstamppotje met viscarré

Bietjesstamppotje met viscarré

Bietjesstamppotje met viscarré product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 kg kruimig kokende aardappels, geschild en in gelijke stukken
  • zout
  • versgemalen peper
  • 1 eetl. olie of vloeibaar bakproduct
  • 2 rode uien, fijngesnipperd
  • 500 g gekookte bietjes, geschild en geraspt
  • 400 g visfilet (Vismarine), ontdooid in vier gelijke stukken
  • 8 plakjes ontbijtspek
Bereiden
Zet de aardappels op met een schepje zout en laat ze in circa 20 minuten gaar koken. Verwarm ondertussen de olie in een koekenpan en fruit hierin de uien circa 5 minuten. Voeg de geraspte bieten toe, roer om en laat nog een paar minuten meewarmen. Dep de visfilets goed droog en bestrooi ze met peper en een beetje zout. Vouw er kruisgewijs twee plakjes spek omheen. Giet de aardappels af en stamp ze fijn. Schep de bieten erbij en stamp alles goed door elkaar. Breng de stamppot op smaak met zout en peper. Bak de vis in een koekenpan om en om in circa 10 minuten bruin en gaar. Serveer met de stamppot.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
51 g
vet
12 g
Kcal
440