Bietjestapenade met feta - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bietjestapenade met feta

Bietjestapenade met feta

Bietjestapenade met feta product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Pel 3 gekookte bieten en snijd ze in stuk- ken. Snipper 2 sjalotjes. Pureer de sjalot met de rode biet, 100 gram feta, 1 eet- lepel mosterd, 1 eetlepel citroensap en 1-2 eetlepels olijfolie tot een grove tape- nade. Voeg zout en peper naar smaak toe. Lekker bij gebakken of gekookte vis, haring en gerookte forel.

Voedingswaarde

eiwit
22 g
koolhydraten
19 g
vet
38 g
Kcal
530