1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bisschopswijn met kersen en cranberry

Bisschopswijn met kersen en cranberry

Bisschopswijn met kersen en cranberry product foto
  • Ingredienten:

  • 1 l volle rode wijn
  • 6 eetl. bruine suiker
  • 4 kruidnagels
  • schil van 1/2 schoongeboende sinaasappel
  • 1 vanillestokje, opengesneden
  • 200 g kersen op sap
  • 50 g gedroogde cranberries
Bereiden
Verwarm de wijn met de rest van de ingrediënten in een pan en laat circa 20 minuten trekken, maar niet koken. Laat iets afkoelen en verwijder de kruidnagels en het vanillestokje. Serveer warm in hittebestendige glazen.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 0 g
  • koolhydraten
  • 40 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 335
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie