Bitterkoekjespudding met ananas, karamel en noten - Recepten

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bitterkoekjespudding met ananas, karamel en noten

Bitterkoekjespudding met ananas, karamel en noten

Bitterkoekjespudding met ananas, karamel en noten product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 8 ananasschijven op sap (blik)
  • 4 eetl. bruine basterdsuiker
  • 75 g walnoten
  • 25 g boter
  • mespunt kaneelpoeder
  • 1 bitterkoekjespudding (kant-en-klaar)
Bereiden
Giet de ananas af en vang het sap op. Leg de schijven naast elkaar in de pan met 8 eetlepels sap en de basterdsuiker. Verwarm dit en laat de suiker licht karameliseren. Blijf erbij en voorkom aanbranden.Rooster intussen de noten in de boter en schep er kaneelpoeder over. Stort de pudding op een schaal en leg de ananas met de noten er omheen.
Variatie
• Vervang bitterkoekjespudding door chipolatapudding. • Neem in plaats van walnoten pecannoten of hazelnoten.

Voedingswaarde

eiwit
6 g
koolhydraten
48 g
vet
24 g
Kcal
435