Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas

Bladerdeegtaartjes met peer en geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 8 plakje hartigetaartdeeg ontdooid
  • 200 gram zachte geitenkaas
  • 2 peren geschild
  • 2 eieren
  • 100 milliliter slagroom
  • 2 takje tijm
  • 1 kleine biet geschild en in dunne schijfjes
  • 4 1-persoons ovenschaaltjes
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het deeg over de ovenschaaltjes en verdeel de kaas erover. Snijd de peren in partjes en leg ze in een waaier over de kaas. Klop de eieren los met de room, wat zout en versgemalen peper en giet dit over de peren. Bestrooi royaal met tijmblaadjes en steek de schijfjes biet tussen de peren. Bak de taartjes in de oven in circa 20 minuten bruin en gaar.

Voedingswaarde

eiwit
21 g
koolhydraten
10 g
vet
27 g
Kcal
420