1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Blauwe en witte druiven met kaneelcrème

Blauwe en witte druiven met kaneelcrème

Blauwe en witte druiven met kaneelcrème product foto
  • Ingredienten:

  • 1 eetl. citroensap
  • 1 eetl. honing of suiker
  • 4 eetl. cream sherry
  • 125 g blauwe druiven
  • 125 g witte druiven, zonder pit
  • 125 g mascarpone
  • 1 theel. kaneelpoeder
Voorbereiden
Klop een dressing van citroen­­sap, honing en 2 eetlepels sherry. Verwijder eventueel de pitjes uit de blauwe druiven, meng de druiven en schep de dressing erdoor. Laat even intrekken.
Bereiden
Klop de mascarpone met de kaneelpoeder en 2 eetlepels sherry tot een crème. Verdeel de druiven over coupes of schaaltjes. Schep de kaneelcrème erop, of zet deze in een bakje ernaast.
Menugang
Nagerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
2
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 4 g
  • koolhydraten
  • 29 g
  • vet
  • 30 g
  • Kcal
  • 420
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie