Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bloemkool-broccolischotel met brie

Bloemkool-broccolischotel met brie

Bloemkool-broccolischotel met brie product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 35 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g macaroni of penne rigate
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. olijfolie
  • 500 g bloemkool, in roosjes
  • 300 g broccoli, in roosjes
  • 75 g walnoten of hazelnoten, gehakt
  • 250 g brie, in dunne plakken
  • ovenschaal, ingevet
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar met zout. Giet af, laat goed uitlekken en schep de pasta in de ovenschaal. Sprenkel er olijfolie over en maal er een beetje peper over. Kook intussen de roosjes bloemkool en broccoli 4 minuten, giet ze af en laat goed uitlekken. Verdeel de bloemkool, broccoli en noten over de pasta. Leg de plakjes brie erop en zet het gerecht 20 minuten (of tot de brie gesmolten is) in het midden van de oven. Serveer de schotel bestrooid met een beetje peper.

Voedingswaarde

eiwit
35 g
koolhydraten
83 g
vet
37 g
Kcal
810