1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bloemkooltabouleh met surimi

Bloemkooltabouleh met surimi

Bloemkooltabouleh met surimi product foto
  • Ingredienten:

  • 1 bloemkool, in roosjes
  • 1 bosje munt, fijngehakt
  • 1 bosje koriander, fijngehakt
  • 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in miniblokjes
  • 250 gram surimi, in stukjes
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 centimeter gemberwortel, geschild en geraspt
  • 100 milliliter olijfolie
  • 1 citroen rasp en sap
  • 1 theelepel komijnpoeder (djinten)
  • 1 scheutje (rode) pepersaus
Bereiden
Rasp de bloemkoolroosjes grof. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de munt, koriander, bosui, paprika en surimi door de bloemkool. Meng de dressing erdoorheen.
Variatie
Vervang de surimi door tonijn of zalm uit blik.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 11 g
  • koolhydraten
  • 16 g
  • vet
  • 26 g
  • Kcal
  • 350
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie