Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bloemkooltabouleh met surimi

Bloemkooltabouleh met surimi

Bloemkooltabouleh met surimi product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 bloemkool, in roosjes
  • 1 bosje munt, fijngehakt
  • 1 bosje koriander, fijngehakt
  • 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in miniblokjes
  • 250 gram surimi, in stukjes
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 4 centimeter gemberwortel, geschild en geraspt
  • 100 milliliter olijfolie
  • 1 citroen rasp en sap
  • 1 theelepel komijnpoeder (djinten)
  • 1 scheutje (rode) pepersaus
Bereiden
Rasp de bloemkoolroosjes grof. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep de munt, koriander, bosui, paprika en surimi door de bloemkool. Meng de dressing erdoorheen.
Variatie
Vervang de surimi door tonijn of zalm uit blik.

Voedingswaarde

eiwit
11 g
koolhydraten
16 g
vet
26 g
Kcal
350