Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Boerenbeschuit van Bolletje met vijgenjam en geitenkaas

Boerenbeschuit van Bolletje met vijgenjam en geitenkaas

Boerenbeschuit van Bolletje met vijgenjam en geitenkaas product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 rol Bolletje Boeren Granen & Zaden Beschuit
  • 1 potje vijgenjam
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 1 eetlepel gehakte tijm
Bereiden
Bestrijk de beschuiten dik met de vijgenjam. Verkruimel de geitenkaas erover. Bestrooi met tijm en maal er peper over.
Variatie
• Vervang de vijgenjam door pruimenjam of abrikozenjam. • Beleg de overige beschuiten bijvoorbeeld met honing, oude kaas en zongedroogde tomaatjes, roomkaas met rauwe ham of pindakaas met gerookte kip en ananas.

Voedingswaarde

eiwit
7 g
koolhydraten
42 g
vet
8 g
Kcal
265