1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Boerenomelet met camembert

Boerenomelet met camembert

Boerenomelet met camembert product foto
  • Ingredienten:

  • 7 eetl. olijf- of zonnebloemolie
  • 2 uien, gesnipperd
  • 2 rode paprika's, zonder zaadjes, in reepjes
  • 1 courgette, in halve plakjes
  • 1 blik tomatenblokjes op sap (400 g), uitgelekt
  • zout
  • versgemalen peper
  • 8 eieren
  • 4 eetl. water of bouillon
  • 250 g camembert, in repen
  • 2 eetl. gehakte peterselie
  • volkorenbrood
Bereiden
Verhit 3 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de ui, paprika en courgette 5 minuten. Schep de tomatenblokjes met zout en peper erdoor en bak nog 2 minuten. Houd het groentemengsel even warm. Klop de eieren met het water of de bouillon en zout en peper los. Bak in de rest van de olie vier omeletten. Verdeel ze over 4 warme borden. Schep op de helft van iedere omelet wat van het groentemengsel en verdeel de camembert erover. Vouw de omelet over de vulling. Strooi er peterselie over. Lekker met volkorenbrood.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 36 g
  • koolhydraten
  • 29 g
  • vet
  • 51 g
  • Kcal
  • 720
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie