1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bosuiburger met augurk en mosterdsaus

Bosuiburger met augurk en mosterdsaus

Bosuiburger met augurk en mosterdsaus product foto
  • Ingredienten:

  • 400 g rundergehakt
  • 2 lente-/bosuitjes, gehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eidooier
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. arachideolie of vloeibaar bakproduct
  • 4 hamburgerbroodjes, gehalveerd en geroosterd
  • (fijne bladsla of veldsla)
  • voor de mosterdsaus:
  • 100 ml mayonaise of halvanaise
  • 1 eetl. mosterd
  • 1 theel. honing
  • 4 augurken, in lange plakjes
Bereiden
Meng het gehakt met bosui, knoflook, eidooier, zout en peper en vorm er 4 burgers van. Rooster of bak ze 5 minuten per kant in de olie. Meng de mayonaise met de mosterd en honing. Beleg de broodjes eventueel met sla en leg daarop de burger met de mosterdsaus en augurk.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie