Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bosuiburger met augurk en mosterdsaus

Bosuiburger met augurk en mosterdsaus

Bosuiburger met augurk en mosterdsaus product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 400 g rundergehakt
  • 2 lente-/bosuitjes, gehakt
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 1 eidooier
  • zout
  • versgemalen peper
  • 2 eetl. arachideolie of vloeibaar bakproduct
  • 4 hamburgerbroodjes, gehalveerd en geroosterd
  • (fijne bladsla of veldsla)
  • voor de mosterdsaus:
  • 100 ml mayonaise of halvanaise
  • 1 eetl. mosterd
  • 1 theel. honing
  • 4 augurken, in lange plakjes
Bereiden
Meng het gehakt met bosui, knoflook, eidooier, zout en peper en vorm er 4 burgers van. Rooster of bak ze 5 minuten per kant in de olie. Meng de mayonaise met de mosterd en honing. Beleg de broodjes eventueel met sla en leg daarop de burger met de mosterdsaus en augurk.