1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bosvruchten-prosecco-cocktail

Bosvruchten-prosecco-cocktail

Bosvruchten-prosecco-cocktail product foto
  • Ingredienten:

  • 150 g diepvries bosvruchten
  • 4 eetl. bessenjenever, crème de cassis of bessensap
  • 1 fles prosecco, cava of mousserende witte wijn, goed gekoeld
  • 4 hoge glazen
Bereiden
Schep de bosvruchten in de glazen. Verdeel de bessenjenever of bessensap erover. Giet de koude prosecco erover. Serveer direct.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 0 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 0 g
  • Kcal
  • 145
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie