1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bouillon met mihoen, shiitake en bosui

Bouillon met mihoen, shiitake en bosui

Bouillon met mihoen, shiitake en bosui product foto
  • Ingredienten:

  • bouillon van de fondue
  • 100 g mihoen
  • 1 eetl. olie
  • 100 g shiitakes of oesterzwammen in plakjes
  • 2 lente-/bosuitjes, gesnipperd in ringetjes
Bereiden
Breng de bouillon aan de kook. Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing en giet af. Verdeel over 4 kommen. Verwarm de olie en bak de shiitakes op hoge stand heel kort bruin. Voeg de bosui toe en schep even om. Verdeel dit over de 4 kommen en giet de kokende bouillon erover.
Menugang
Bijgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 13 g
  • koolhydraten
  • 4 g
  • vet
  • 7 g
  • Kcal
  • 130
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie