Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bouillon met paksoi

Bouillon met paksoi

Bouillon met paksoi product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 l kippen- of groentebouillon, van 2 tabletten
  • 2 cm verse gember, geschild
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetl. ketjap
  • 20 g Chinese mie
  • 1 struikje paksoi, in reepjes en gewassen
Bereiden
Breng de bouillon aan de kook met de gember, knoflook en ketjap en laat 5 minuten trekken. Knijp de mie in grove stukken boven de bouillon en roer even door met een vork. Voeg de paksoi toe en laat nog een minuut mee garen. Serveer de soep direct en laat knoflook en gember achter in de pan.

Voedingswaarde

eiwit
2 g
koolhydraten
7 g
vet
1 g
Kcal
50