1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bouillon met paksoi

Bouillon met paksoi

Bouillon met paksoi product foto
  • Ingredienten:

  • 1 l kippen- of groentebouillon, van 2 tabletten
  • 2 cm verse gember, geschild
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetl. ketjap
  • 20 g Chinese mie
  • 1 struikje paksoi, in reepjes en gewassen
Bereiden
Breng de bouillon aan de kook met de gember, knoflook en ketjap en laat 5 minuten trekken. Knijp de mie in grove stukken boven de bouillon en roer even door met een vork. Voeg de paksoi toe en laat nog een minuut mee garen. Serveer de soep direct en laat knoflook en gember achter in de pan.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 2 g
  • koolhydraten
  • 7 g
  • vet
  • 1 g
  • Kcal
  • 50
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie