Breekbrood - Recepten
Wij roepen de PLUS Mini saucijzenbroodjes met houdbaarheidsdatum 10-11-2019 terug.
Lees meer Verberg deze melding

Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Breekbrood

Breekbrood

Breekbrood product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Aantal personen
1

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Maak 1 keer het basisrecept voor witbrood en 1 keer de variant volkorenbrood. Vorm er na de eerste rijzing 19 bollen van. Leg 1 bol in het midden van de bakplaat met 6 bollen ertegenaan en 12 bollen daaromheen. Laat daarna nog circa 30 minuten rijzen. Bestrijk het deeg voor het bakken met ei en bestrooi met sesamzaad, maanzaad, geschaafde amandelen, pompoen- of zonnebloempitten of fijngehakte kruiden.