1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Broodpudding van duivekater

Broodpudding van duivekater

Broodpudding van duivekater product foto
  • Ingredienten:

  • 10 sneetjes duivekater
  • 50 gram boter
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 eetlepel kaneel
  • 3 eieren
  • 150 milliliter slagroom
  • (aardewerken) ovenschaal
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C. Besmeer de sneetjes brood met boter. Vet de ovenschaal in met de rest van de boter en leg het brood dakpansgewijs in de schaal. Meng de suiker met de kaneel en bestrooi het brood hiermee. Klop de eieren goed los met de room en giet dit roommengsel gelijkmatig over het brood. Bak de schotel in de oven in circa 25 minuten goudbruin. Serveer de broodpudding warm met lobbige room of custardvla.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 40 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 16 g
  • koolhydraten
  • 71 g
  • vet
  • 23 g
  • Kcal
  • 565
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie