1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Brosse kaaskoeken met komijn

Brosse kaaskoeken met komijn

Brosse kaaskoeken met komijn product foto
  • Ingredienten:

  • 300 gram bloem + extra om te bestuiven
  • 1 theelepel komijnzaadjes of een mespuntje gemalen komijn
  • 150 gram vers geraspte Parmezaanse of oude kaas
  • 150 gram boter koud, in klontjes
  • bakplaat met bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175°C. Vermeng de bloem met de komijn en kaas en kneed hier met een vochtige hand de klontjes boter door tot een kruimelig deeg. Rol dit uit op een met bloem bestoven werkblad en snijd er ruiten van of steek er cirkels uit met een glas. Leg de koeken op de bakplaat met bakpapier en bak ze in circa 10 minuten goudgeel en gaar. Lekker met een glaasje port.
Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 23 g
  • koolhydraten
  • 54 g
  • vet
  • 41 g
  • Kcal
  • 658
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie