Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Brosse kaaskoeken met komijn

Brosse kaaskoeken met komijn

Brosse kaaskoeken met komijn product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Tussengerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 300 gram bloem + extra om te bestuiven
  • 1 theelepel komijnzaadjes of een mespuntje gemalen komijn
  • 150 gram vers geraspte Parmezaanse of oude kaas
  • 150 gram boter koud, in klontjes
  • bakplaat met bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 175°C. Vermeng de bloem met de komijn en kaas en kneed hier met een vochtige hand de klontjes boter door tot een kruimelig deeg. Rol dit uit op een met bloem bestoven werkblad en snijd er ruiten van of steek er cirkels uit met een glas. Leg de koeken op de bakplaat met bakpapier en bak ze in circa 10 minuten goudgeel en gaar. Lekker met een glaasje port.

Voedingswaarde

eiwit
23 g
koolhydraten
54 g
vet
41 g
Kcal
658