Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bruine sandwich met krokant spek,

Bruine sandwich met krokant spek,

Bruine sandwich met krokant spek, product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Lunchgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 8 plakken ontbijtspek, iets dikker gesneden
  • 4 eieren
  • zout
  • versgemalen peper
  • 8 bruine boterhammen
  • 4 eetl. appelstroop
  • 20 g veldsla
Voorbereiden
Bak het spek in een droge koeken­pan uit en laat het uitlekken op keukenpapier. Veeg het meeste vet uit de pan. Klop de eieren los met wat zout en peper. Giet de geklopte eieren in de pan waar het spek in gebakken is en laat ze zachtjes stollen. Keer de omelet om en bak de andere kant nog een halve minuut. Snijd de omelet in vieren.
Bereiden
Besmeer de boterhammen met appelstroop en verdeel de spekplakjes en een stuk omelet over 4 boterhammen. Verdeel hierover de veldsla en maal er nog wat peper over. Dek af met de rest van de boterhammen. Snijd de sandwiches doormidden en seveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
22 g
koolhydraten
40 g
vet
18 g
Kcal
405