1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bruschetta met fricandeau en koriander-notenpesto

Bruschetta met fricandeau en koriander-notenpesto

Bruschetta met fricandeau en koriander-notenpesto product foto
  • Ingredienten:

  • 1 afbakstokbrood of 2 voorgebakken baguettes
  • 1 teentje knoflook, gepeld
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  • 100 g geraspte oude kaas of Parmezaanse kaas
  • 5 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries)
  • 100 ml olijfolie en olie om te bestrijken
  • zout
  • versgemalen peper
  • 12 plakken fricandeau (vleeswaren)
  • 1 blikje ananasschijven op sap (uitgelekt) in 4 stukken
  • 3 gedroogde tomaten op olie, in smalle reepjes
  • (prikkers)
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood af. Pureer de knoflook, noten, kaas, koriander, olijfolie en zout en peper. Snijd het brood in dunne schuine plakken. Bestrijk deze aan één kant met een beetje olie, leg ze op de bakplaat en rooster ze licht.
Bereiden
Bestrijk de geroosterde sneetjes met koriander-notenpesto en leg daarop de gevouwen plakjes fricandeau. Garneer met ananas en reepjes tomaat. Steek die eventueel vast met een prikker.Voorgerecht of borrelhapje voor 4 personen
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 21 g
  • koolhydraten
  • 38 g
  • vet
  • 43 g
  • Kcal
  • 630
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie