Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bruschetta met fricandeau en koriander-notenpesto

Bruschetta met fricandeau en koriander-notenpesto

Bruschetta met fricandeau en koriander-notenpesto product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 afbakstokbrood of 2 voorgebakken baguettes
  • 1 teentje knoflook, gepeld
  • 100 g ongezouten cashewnoten
  • 100 g geraspte oude kaas of Parmezaanse kaas
  • 5 eetl. gehakte koriander (vers of diepvries)
  • 100 ml olijfolie en olie om te bestrijken
  • zout
  • versgemalen peper
  • 12 plakken fricandeau (vleeswaren)
  • 1 blikje ananasschijven op sap (uitgelekt) in 4 stukken
  • 3 gedroogde tomaten op olie, in smalle reepjes
  • (prikkers)
Voorbereiden
Verwarm de oven voor op 200°C en bak het brood af. Pureer de knoflook, noten, kaas, koriander, olijfolie en zout en peper. Snijd het brood in dunne schuine plakken. Bestrijk deze aan één kant met een beetje olie, leg ze op de bakplaat en rooster ze licht.
Bereiden
Bestrijk de geroosterde sneetjes met koriander-notenpesto en leg daarop de gevouwen plakjes fricandeau. Garneer met ananas en reepjes tomaat. Steek die eventueel vast met een prikker.Voorgerecht of borrelhapje voor 4 personen

Voedingswaarde

eiwit
21 g
koolhydraten
38 g
vet
43 g
Kcal
630