In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bruschetta met sardientjessalade

Bruschetta met sardientjessalade

Bruschetta met sardientjessalade product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 10 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 1 stokbrood of ciabatta, in dikke schuine plakken
  • 4 eetlepel olijfolie
  • 1 teentje knoflook, gehalveerd
  • 1 blikje sardinesfilets
  • 2 lente-/bosuitjes, in dunne ringetjes
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel fijngehakte platte peterselie
  • 1 eetlepel fijngehakte dille
  • paar druppels citroensap
Bereiden
Bestrijk de plakken brood aan beide kanten met 2 eetlepels olijfolie. Rooster het brood in een grillpan of onder de ovengrill aan beide kanten goudbruin. Strijk met de snijvlakken van het teentje knoflook over het warme brood. Maak de sardines klein met een vork en meng met de rest van de ingrediënten. Breng op smaak met zout en peper en verdeel de salade over de bruchetta’s.

Voedingswaarde

eiwit
10 g
koolhydraten
30 g
vet
13 g
Kcal
280