In de verpakking van het PLUS Rozijnenbrood met desem (500gr) zit mogelijk het PLUS Mueslibrood met desem. In het PLUS Mueslibrood met desem zijn noten verwerkt. Dit staat niet op de verpakking.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Bruschette - Tomaat

Bruschette - Tomaat

Bruschette - Tomaat product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 15 minuten
Aantal personen
10

Alles wat je moet weten over dit recept

Bereiden
Bak schuin gesneden plakjes ciabatta in wat olijfolie aan beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi met grof zeezout. Beleg met je gekozen topping als het brood is afgekoeld tot lauwwarm. Maak de topping(s) van tevoren, zodat je de bruschette lauwwarm kunt serveren. Snijd ovengedroogde tomaatjes in kleine reepjes en meng er gescheurde blaadjes basilicum en ansjovisfilets door. Breng op smaak met olijfolie, zout en peper. Garneer de bruschette met kleine stukjes mozzarella.
Variatie
Ook lekker: een topping van mascarpone met reepjes parmaham of een topping van ricotta, rucola, parmezaan en pijnboompitjes.