Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Côtelette de porc à la moutarde

Côtelette de porc à la moutarde

Côtelette de porc à la moutarde product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 4 ribkarbonades
  • 50 gram boter
  • 2 eetlepel arachide- of olijfolie
  • 2 uien gesnipperd
  • 100 milliliter vleesbouillon
  • 4 zure augurken grof gehakt
  • 2 eetlepels dijonmosterd
  • 200 milliliter crème fraîche
Bereiden
Bestrooi de karbonades met zout en peper. Verhit de boter en olie en bak hierin het vlees 5-7 minuten per kant. Neem de karbonades uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie zodat ze warm blijven. Fruit de uien in het bakvet. Voeg de bouillon toe en kook iets in. Roer de augurken, mosterd en crème fraîche erdoor tot een saus. Serveer de mosterdsaus bij de karbonades. Lekker met gebakken aardappels en sperziebonen of broccoli.aluminiumfolie

Voedingswaarde

eiwit
38 g
koolhydraten
5 g
vet
44 g
Kcal
570