1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Côtelette de porc à la moutarde

Côtelette de porc à la moutarde

Côtelette de porc à la moutarde product foto
  • Ingredienten:

  • 4 ribkarbonades
  • 50 gram boter
  • 2 eetlepel arachide- of olijfolie
  • 2 uien gesnipperd
  • 100 milliliter vleesbouillon
  • 4 zure augurken grof gehakt
  • 2 eetlepels dijonmosterd
  • 200 milliliter crème fraîche
Bereiden
Bestrooi de karbonades met zout en peper. Verhit de boter en olie en bak hierin het vlees 5-7 minuten per kant. Neem de karbonades uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie zodat ze warm blijven. Fruit de uien in het bakvet. Voeg de bouillon toe en kook iets in. Roer de augurken, mosterd en crème fraîche erdoor tot een saus. Serveer de mosterdsaus bij de karbonades. Lekker met gebakken aardappels en sperziebonen of broccoli.aluminiumfolie
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 38 g
  • koolhydraten
  • 5 g
  • vet
  • 44 g
  • Kcal
  • 570
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie