1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Camembertfondue met walnoten en honing

Camembertfondue met walnoten en honing

Camembertfondue met walnoten en honing product foto
  • Ingredienten:

  • 2 camemberts, op kamertemperatuur
  • handje walnoten, gehakt
  • paar takjes tijm, blaadjes gerist
  • 1 theelepel honing
  • 1 stokbrood
  • bakpapier
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180ºC. Haal de camemberts uit het houten doosje en verwijder de verpakking. Bekleed het doosje met een stukje bakpapier en stop de kaas er terug in (zonder deksel). Snijd met een mes inkepingen in de bovenkant van de kaas. Stop de walnoten en tijm erin, besprenkel met honing en zet circa 20 minuten in de oven, tot de camembert van binnen is gesmolten. Snijd het stokbrood in dunne plakken en gebruik om mee te dippen.
Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 25 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 38 g
  • koolhydraten
  • 35 g
  • vet
  • 33 g
  • Kcal
  • 590
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie