1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Caraïbische fondue

Caraïbische fondue

Caraïbische fondue product foto
  • Ingredienten:

  • 350 ml bier (pils)
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in miniblokjes
  • 600 g mozzarella, geraspt
  • 1/2 theel. paprikapoeder
  • mespuntje gemalen komijn (djinten)
  • zout
  • allesbinder
  • tortillachips
  • fonduepan en rechaud
Voorbereiden
Verwarm het bier tot het schuimt. Voeg citroensap, rode peper en paprika toe.
Bereiden
Voeg beetje bij beetje al roerend de kaas toe zodat deze smelt. Schep paprikapoeder, komijn en zout naar smaak erdoor. Bind de fondue met allesbinder. Serveer er tortillachips bij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 28 g
  • koolhydraten
  • 11 g
  • vet
  • 27 g
  • Kcal
  • 425
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie