Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Caraïbische fondue

Caraïbische fondue

Caraïbische fondue product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 350 ml bier (pils)
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 rode peper, zonder zaadjes, fijngehakt
  • 1 rode paprika, zonder zaadjes, in miniblokjes
  • 600 g mozzarella, geraspt
  • 1/2 theel. paprikapoeder
  • mespuntje gemalen komijn (djinten)
  • zout
  • allesbinder
  • tortillachips
  • fonduepan en rechaud
Voorbereiden
Verwarm het bier tot het schuimt. Voeg citroensap, rode peper en paprika toe.
Bereiden
Voeg beetje bij beetje al roerend de kaas toe zodat deze smelt. Schep paprikapoeder, komijn en zout naar smaak erdoor. Bind de fondue met allesbinder. Serveer er tortillachips bij.

Voedingswaarde

eiwit
28 g
koolhydraten
11 g
vet
27 g
Kcal
425