1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Caribische kaasfondue

Caribische kaasfondue

Caribische kaasfondue product foto
  • Ingredienten:

  • 400 milliliter rosé of droge witte wijn
  • 400 gram geraspte jonge kaas of roomkaas
  • 400 gram belegen kaas, geraspt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 theelepel tabasco
  • 3 lente-/bosuitjes, in ringetjes
  • 1 eetlepel maizena of aardappelzetmeel
  • fonduepan en rechaud
Bereiden
Verhit de rosé in een zware pan tegen de kook aan. Voeg de kaas al roerend in gedeelten toe tot de kaas gesmolten is. Roer de knoflook, tabasco en lente /bosui erdoor. Bind de fondue met aangelengde maizena en serveer met de ingrediënten om te dopen erbij.
Menugang
Hoofdgerecht
Bereidingstijd
Ca. 30 minuten
Aantal personen
4
Voedingswaarde (pp)
  • eiwit
  • 45 g
  • koolhydraten
  • 5 g
  • vet
  • 60 g
  • Kcal
  • 825
Contactinformatie vergunninghouder / fabrikant
Certificeringsinformatie