Wij roepen per direct het PLUS Shoarmavlees met houdbaarheidsdatum (tht) 17-12-2018 en tht’s daarvoor terug. Het betreft PLUS Shoarmavlees 500 gram en PLUS Shoarmavlees 1 kilo. De producten kunnen mogelijk besmet zijn met de salmonella bacterie. We raden consumenten aan het product niet te consumeren en terug naar de winkel te brengen.
Lees meer Verberg deze melding
Let op: je gebruikt een verouderde browser

Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op.

  1. PLUS/
  2. Recepten/
  3. Carpaccio van grapefruit met Thaise dressing

Carpaccio van grapefruit met Thaise dressing

Carpaccio van grapefruit met Thaise dressing product foto

Handige informatie over dit recept

Menugang
Voorgerecht
Bereidingstijd
Ca. 20 minuten
Aantal personen
4

Alles wat je moet weten over dit recept

Ingredienten
  • 3 rode grapefruits
  • 1 eetl. limoensap
  • 1 theel. geraspte verse gember
  • 1 Spaanse peper, zonder zaadjes, flinterdun gehakt
  • 1 theel. honing
  • 1 eetl. milde olijfolie of zonnebloemolie
  • 1 eetl. gehakte munt
  • 2 eetl. gehakte koriander
Bereiden
Snijd de schil van de grapefruits rondom af tot aan het vruchtvlees en snijd de grapefruit dan in heel dunne plakken. Verdeel de plakken over 4 platte borden. Vermeng alle overige ingrediënten met elkaar en besprenkel de grapefruitplakken hiermee. Serveer direct.

Voedingswaarde

eiwit
1 g
koolhydraten
9 g
vet
4 g
Kcal
75